Omheining terrein

Omheining terrein

De veiligheid van de kinderen op de campus heeft de hoogste prioriteit. Ons terrein, wat 18 hectare groot is, is omheind. Het grootste gedeelte met een muur, maar nog zo’n 400 meter met alleen een hek.  Door de toenemende onveiligheid in het gebied heeft de overheid alle scholen opgedragen een muur rondom hun gehele terrein te bouwen. Dit is een belangrijke beveiligingsmaatregel om inbraken, overvallen, diefstal en zelfs ontvoering van de kinderen te voorkomen.

Wat zal er concreet gedaan worden?

Er zal een muur gebouwd worden van 400 meter lang en 2,5 meter hoog. Deze muur wordt gefundeerd gebouwd en netjes gestuukt en afgewerkt. Bovenaan de muur komt prikkeldraad wat moet voorkomen dat ongewenste bezoekers het terrein betreden.

Wie en hoeveel mensen zullen hiervan rechtstreeks profiteren?

Alle 850 leerlingen op de scholen, de ruim 90 Oegandese personeelsleden die werken en grotendeels ook wonen op het terrein en de vrijwilligers uit o.a. Nederland die onze campus bezoeken.

Wat zal het lange termijn effect op de doelgroep zijn na voltooiing van het project?

De muur rondom het terrein zal veiligheid bieden voor de kinderen, werknemers en bezoekers.

Kosten

Totaal kosten voor de omheining van het terrein: € 29.437,-
Een specificatie van de kosten treft u hier

Helpt u mee om de kosten van de omheining bij elkaar te krijgen, zodat we de muur zo snel mogelijk kunnen bouwen en de kinderen veilig zijn?

Doneer

Sluiten