Home

VAN KANSARM NAAR KANSRIJK, GEEF EEN KIND EEN KANS!

Kinderhulp Afrika is een christelijke charitatieve organisatie die sinds 1987 omziet naar de meest kwetsbare kinderen in Oeganda, de weeskinderen. We bieden deze kinderen onderwijs, onderdak, geestelijke en medische verzorging. We willen hen zien opgroeien tot gezonde verantwoordelijke individuen die kunnen voorzien in hun eigen noden, op elk gebied van hun leven.

Sponsor een kind

Dit is helpen op een heel persoonlijke manier, voor elk weeskind op ons project zoeken wij een sponsorouder. Door verslagen, foto’s en tekeningen die u krijgt en de mogelijkheid om met ‘uw’ kind te schrijven kunt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van ‘uw’ kind. 

Ik wil een kind sponsoren

Onze visie

Wij bieden de kinderen een veilige omgeving en voorzien ze van kwalitatief goed onderwijs zodat zij een kansrijke toekomst tegemoet gaan in de maatschappij. We willen de kinderen zien opgroeien tot gezonde verantwoordelijke volwassenen die kunnen voorzien in hun eigen levensbehoeften.

Lees meer

Ga mee naar Oeganda

Van 11 - 21 maart 2020 staat er een fantastische reis naar Oeganda gepland! Wil je mee? Het is deze keer een reis alleen voor vrouwen. De kosten zijn € 1000,- per persoon. Lees meer over deze reis..

Vertel mij meer

Sponsor een kind! 

Sponsoren is helpen op een heel persoonlijke manier. Voor elk weeskind op onze school zoeken wij een sponsorouder. Door schoolrapporten, foto’s en tekeningen die u krijgt en door de mogelijkheid om met ‘uw’ kind te schrijven blijft u op de hoogte van de ontwikkeling van het kind. We merken aan de kinderen dat het veel voor ze betekent om een sponsorouder of -familie in Nederland te hebben.

Deborah Asianut

Deborah Asianut is geboren op 26 juli 2008. Haar moeder Hellen Akello was mentaal ziek. Zij voelde zich gedwongen het huis te verlaten en begon over straat te zwerven.

Lees meer

Allan Akugizibwe

Allan is geboren op 26 december 2008. Zijn ouders heetten Dan Isingoma en Halima Kusemererwa. Zijn moeder had Aids en is voor lange tijd ziek geweest.

Lees meer

Nelson Atugonza

Nelson Atugonza is geboren op 29 november 2006. Zijn vader Tibagwa Njoki is overleden en liet vier kinderen achter bij zijn vrouw Asaba Edinance. 

Lees meer
Sluiten