Home

VAN KANSARM NAAR KANSRIJK, GEEF EEN KIND EEN KANS!

Kinderhulp Afrika is een christelijke charitatieve organisatie die sinds 1987 omziet naar de meest kwetsbare kinderen in Oeganda, de weeskinderen. We bieden deze kinderen onderwijs, onderdak, geestelijke en medische verzorging. We willen hen zien opgroeien tot gezonde verantwoordelijke individuen die kunnen voorzien in hun eigen noden, op elk gebied van hun leven.

Sponsor een kind

Dit is helpen op een heel persoonlijke manier, voor elk weeskind op ons project zoeken wij een sponsorouder. Door verslagen, foto’s en tekeningen die u krijgt en de mogelijkheid om met ‘uw’ kind te schrijven kunt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van ‘uw’ kind. 

Ik wil een kind sponsoren

Energiekosten besparen

Onlangs zijn 75 lantaarnpalen vervangen door 25 solar lantaarnpalen. Een besparing van € 2.500 per jaar. Deze nieuwe lantaarnpalen verlichten de helft van ons terrein. Er zijn nog eens 25 solar lantaarnpalen nodig om ons hele terrein te verlichten. Helpt u mee?

Lees meer

Onze visie

Wij bieden de kinderen een veilige omgeving en voorzien ze van kwalitatief goed onderwijs zodat zij een kansrijke toekomst tegemoet gaan. We willen de kinderen zien opgroeien tot gezonde verantwoordelijke volwassenen die kunnen voorzien in hun eigen levensbehoeften.

Lees meer

Sponsor een kind! 

Sponsoren is helpen op een heel persoonlijke manier. Voor elk weeskind op onze school zoeken wij een sponsorouder. Door schoolrapporten, foto’s en tekeningen die u krijgt en door de mogelijkheid om met ‘uw’ kind te schrijven blijft u op de hoogte van de ontwikkeling van het kind. We merken aan de kinderen dat het veel voor ze betekent om een sponsorouder of -familie in Nederland te hebben.

Prisca

Prisca is geboren in 2005. Haar ouders leven nog, maar zijn door mentale problemen niet in staat om voor Prisca te zorgen. Op hele jonge leeftijd... 

Lees meer

Anita

Anita is geboren in 2009. Haar moeder staat alleen. Haar vader verliet het gezin bij de geboorte van Anita. Ze hebben nauwelijks genoeg voedsel... 

Lees meer

Shalom

Shalom werd geboren in 2004. Hij groeide op in de handen van beide ouders tot op de noodlottige dag toen zijn vader stierf aan... 

Lees meer

Nieuws

Wetenschapsruimte (38).jpg

Nieuwe wetenschapsruimte in gebruik genomen

Met behulp van verschillende vermogensfondsen mochten we een nieuwe wetenschapsruimte bouwen voor de leerlingen van de middelbare school. De lessen die hier gegeven worden zijn natuurkunde, scheikunde, biologie en landbouw.

Lees meer

Crowdfunding

Music school

Projecten

Er zijn altijd sponsorprojecten waar we geld voor proberen op te halen, want wensen en noden blijven er altijd in Oeganda.

Bekijk ze hier

Aanmelding email nieuwsbrief

Sluiten