Home

VAN KANSARM NAAR KANSRIJK, GEEF EEN KIND EEN KANS!

Kinderhulp Afrika is een christelijke charitatieve organisatie die sinds 1987 omziet naar de meest kwetsbare kinderen in Oeganda, de weeskinderen. We bieden deze kinderen onderwijs, onderdak, geestelijke en medische verzorging. We willen hen zien opgroeien tot gezonde verantwoordelijke individuen die kunnen voorzien in hun eigen noden, op elk gebied van hun leven.

Noodfonds

Op dit moment staan we wéér voor een enorme crisis. Ten diepste vragen we ons af: hoe kunnen we al onze 1000 kinderen iedere dag van een maaltijd voorzien? Door de oorlog in Oekraïne zijn de voedsel- en energieprijzen in Oeganda immens gestegen en is de koers van de Euro ten opzichten van de Oegandese Shilling hard onderuitgegaan. Waar het eindigt weten we niet. De kinderen hebben eten nodig! Daarom vragen wij u om hulp!

Lees meer

Crowdfunding acties

Kwaliteit van het onderwijs en veiligheid van de kinderen staan bij ons hoog in het vaandel. Hierdoor zijn er altijd projecten om de campus verder te ontwikkelen ten behoeve van de kinderen. Om dit te kunnen doen, is uw hulp onmisbaar. Bekijk onze actuele projecten, volg ze en help mee! 

Lees meer

Ga mee op reis!

We hebben een geweldige reis gepland staan voor dit najaar. Een reis waarbij u zal ontdekken waarom Oeganda ook wel 'de Parel van Afrika' wordt genoemd. U zult een bezoek brengen aan ons project, de lieve kinderen leren kennen, uw sponsorkind ontmoeten (als u die heeft) en een fantastische safari beleven met chimpansee tracking! Kortom een reis om nooit meer te vergeten! 

Lees meer

Sponsor een kind! 

Sponsoren is helpen op een heel persoonlijke manier. Voor elk weeskind op onze school zoeken wij een sponsorouder. Door schoolrapporten, foto’s en tekeningen die u krijgt en door de mogelijkheid om met ‘uw’ kind te schrijven blijft u op de hoogte van de ontwikkeling van het kind. We merken aan de kinderen dat het veel voor ze betekent om een sponsorouder of -familie in Nederland te hebben.

Silvester

Silvester is geboren in 2013. Zijn beide ouders zijn overleden. Zijn vader overleed in 2016, waarna zijn moeder verdween. Silvester heeft zijn moeder nooit meer terug gezien. Silvester werd... 

Lees meer

Maria

Maria is geboren in 2008. Haar vader overleed toen Maria nog maar 3 jaar oud was. Hij liet veel kinderen achter bij verschillende moeders. Maria's moeder is nog in leven, maar zij is ernstig ziek. Zij kwam ons om hulp vragen. Door haar ziekte...

Lees meer

Jeremiah

Jeremiah werd geboren in 2009. Zijn moeder was toen nog een tiener die in de tweede klas van de middelbare school studeerde. De vader verdween nadat hij zich realiseerde dat hij iemands dochter zwanger had gemaakt en is nooit op bezoek gekomen om te erkennen dat hij de vader is. 

Lees meer

Nieuws

Wetenschapsruimte (38).jpg

Nieuwe wetenschapsruimte in gebruik genomen

Met behulp van verschillende vermogensfondsen mochten we een nieuwe wetenschapsruimte bouwen voor de leerlingen van de middelbare school. De lessen die hier gegeven worden zijn natuurkunde, scheikunde, biologie en landbouw.

Lees meer

Crowdfunding

Music school

Projecten

Er zijn altijd sponsorprojecten waar we geld voor proberen op te halen, want wensen en noden blijven er altijd in Oeganda.

Bekijk ze hier

Aanmelding email nieuwsbrief

Sluiten