Home

VAN KANSARM NAAR KANSRIJK, GEEF EEN KIND EEN KANS!

Kinderhulp Afrika is een christelijke charitatieve organisatie die sinds 1987 omziet naar de meest kwetsbare kinderen in Oeganda, de weeskinderen. We bieden deze kinderen onderwijs, onderdak, geestelijke en medische verzorging. We willen hen zien opgroeien tot gezonde verantwoordelijke individuen die kunnen voorzien in hun eigen noden, op elk gebied van hun leven.

Sponsor een kind

Dit is helpen op een heel persoonlijke manier, voor elk weeskind op ons project zoeken wij een sponsorouder. Door verslagen, foto’s en tekeningen die u krijgt en de mogelijkheid om met ‘uw’ kind te schrijven kunt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van ‘uw’ kind. 

Ik wil een kind sponsoren

Onze visie

Wij bieden de kinderen een veilige omgeving en voorzien ze van kwalitatief goed onderwijs zodat zij een kansrijke toekomst tegemoet gaan in de maatschappij. We willen de kinderen zien opgroeien tot gezonde verantwoordelijke volwassenen die kunnen voorzien in hun eigen levensbehoeften.

Lees meer

Ga mee naar Oeganda

Van 15-25 oktober 2020 organiseren wij een unieke reis naar het prachtige Oeganda, de parel van Afrika. Deze fantastische reis geeft u de mogelijkheid om de kinderen op ons project te ontmoeten, uw eigen sponsorkind als u deze heeft, en daarnaast maken we een geweldige safari, naar o.a. de chimpansees in hun natuurlijke leefomgeving. 

Vertel mij meer

Sponsor een kind! 

Sponsoren is helpen op een heel persoonlijke manier. Voor elk weeskind op onze school zoeken wij een sponsorouder. Door schoolrapporten, foto’s en tekeningen die u krijgt en door de mogelijkheid om met ‘uw’ kind te schrijven blijft u op de hoogte van de ontwikkeling van het kind. We merken aan de kinderen dat het veel voor ze betekent om een sponsorouder of -familie in Nederland te hebben.

Deborah Asianut

Deborah Asianut is geboren op 26 juli 2008. Haar moeder Hellen Akello leed onder psychische problemen. Zij voelde zich gedwongen het huis te verlaten en begon over straat te zwerven.

Lees meer

Divine Namugerwa

Divine Ssegawa Namugerwa is geboren op 2 januari 2013. Haar ouders heten Godfrey Ssegawa en Rachael Nakiyimba. Ze hebben samen 5 kinderen, waarvan Divine het derde kind is.

Lees meer

Paul Walusimbi

Paul is geboren op 14 juni 2008. Samen met zijn broer Patrick (die één jaar ouder is) leefde hij veelal op straat. De jongens zochten in het dorp waar ze woonden naar bruikbaar afvalmateriaal en naar restjes eten.

Lees meer

Aanmelding email nieuwsbrief

Sluiten