Home

VAN KANSARM NAAR KANSRIJK, GEEF EEN KIND EEN KANS!

Kinderhulp Afrika is een christelijke charitatieve organisatie die sinds 1987 omziet naar de meest kwetsbare kinderen in Oeganda, de weeskinderen. We bieden deze kinderen onderwijs, onderdak, geestelijke en medische verzorging. We willen hen zien opgroeien tot gezonde verantwoordelijke individuen die kunnen voorzien in hun eigen noden, op elk gebied van hun leven.

Sponsor een kind

Een sponsorouder verandert het leven van kind! Door jouw bijdrage kan een kind naar de basisschool, middelbare school en vakschool. Ook krijgt het de mogelijkheid om een beroepsopleiding te volgen. Daarnaast krijgen de kinderen goede maaltijden en alle zorg die nodig is. 

Ik wil een kind sponsoren

Sportieve sponsoractie: Go4Africa

Op zaterdag 28 september is de sportieve sponsoractie Go4Africa! We gaan fietsen en wandelen voor de kinderen in Oeganda. Er komen mooie fiets- en wandelroutes door het hele land. Van familiewandelingen, uitdagende wandeltochten tot fietsroutes voor de e-bike en racefiets. Op dit moment zoeken we mensen die een wandel- of fietsroute in hun omgeving willen organiseren! 

Lees meer

Crowdfunding acties

Kwaliteit van het onderwijs en veiligheid van de kinderen staan bij ons hoog in het vaandel. Hierdoor zijn er altijd projecten om de campus verder te ontwikkelen ten behoeve van de kinderen. Om dit te kunnen doen, is uw hulp onmisbaar. Bekijk onze actuele projecten, volg ze en help mee! 

Lees meer

Sponsor een kind! 

Sponsoren is helpen op een heel persoonlijke manier. Voor elk weeskind op onze school zoeken wij een sponsorouder. Door schoolrapporten, foto’s, video's en tekeningen blijf je op de hoogte van de ontwikkeling van het kind. We merken aan de kinderen dat het veel voor ze betekent om een sponsorouder of -familie in Nederland te hebben.

Abdul

Abdul is 9 jaar. Zijn vader is vorig jaar na een lang ziekbed overleden. Zijn moeder heeft nu helemaal alleen de zorg voor vier kinderen...

Lees meer

Sylivia

Sylivia is 8 jaar oud. Haar vader overleed bij een auto-ongeluk aan interne bloedingen. Haar moeder heeft geen baan en vroeg haar schoonouders om hulp bij de opvoeding van Sylivia...

Lees meer

Isaac

Isaac is 7 jaar en is een speelse jongen. Hij komt uit een gezin met 6 kinderen. Isaac is de vierde. In 2021 is Isaacs vader, op weg naar zijn werk, overleden. Sindsdien staat Isaacs moeder er alleen voor...

Lees meer

Nieuws

Wetenschapsruimte (38).jpg

Nieuwe wetenschapsruimte in gebruik genomen

Met behulp van verschillende vermogensfondsen mochten we een nieuwe wetenschapsruimte bouwen voor de leerlingen van de middelbare school. De lessen die hier gegeven worden zijn natuurkunde, scheikunde, biologie en landbouw.

Lees meer

Crowdfunding

Music school

Projecten

Er zijn altijd sponsorprojecten waar we geld voor proberen op te halen, want wensen en noden blijven er altijd in Oeganda.

Bekijk ze hier

Aanmelding email nieuwsbrief

Sluiten