Home

VAN KANSARM NAAR KANSRIJK, GEEF EEN KIND EEN KANS!

Kinderhulp Afrika is een christelijke charitatieve organisatie die sinds 1987 omziet naar de meest kwetsbare kinderen in Oeganda, de weeskinderen. We bieden deze kinderen onderwijs, onderdak, geestelijke en medische verzorging. We willen hen zien opgroeien tot gezonde verantwoordelijke individuen die kunnen voorzien in hun eigen noden, op elk gebied van hun leven.

Noodfonds

Op dit moment staan we wéér voor een enorme crisis. Ten diepste vragen we ons af: hoe kunnen we al onze 1000 kinderen iedere dag van een maaltijd voorzien? Door de oorlog in Oekraïne zijn de voedsel- en energieprijzen in Oeganda immens gestegen en is de koers van de Euro ten opzichten van de Oegandese Shilling hard onderuitgegaan. Waar het eindigt weten we niet. De kinderen hebben eten nodig! Daarom vragen wij u om hulp!

Lees meer

Crowdfunding acties

Kwaliteit van het onderwijs en veiligheid van de kinderen staan bij ons hoog in het vaandel. Hierdoor zijn er altijd projecten om de campus verder te ontwikkelen ten behoeve van de kinderen. Om dit te kunnen doen, is uw hulp onmisbaar. Bekijk onze actuele projecten, volg ze en help mee! 

Lees meer

Ga mee op reis!

We hebben een geweldige reis gepland staan voor dit najaar. Een reis waarbij u zal ontdekken waarom Oeganda ook wel 'de Parel van Afrika' wordt genoemd. U zult een bezoek brengen aan ons project, de lieve kinderen leren kennen, uw sponsorkind ontmoeten (als u die heeft) en een fantastische safari beleven met chimpansee tracking! Kortom een reis om nooit meer te vergeten! 

Lees meer

Sponsor een kind! 

Sponsoren is helpen op een heel persoonlijke manier. Voor elk weeskind op onze school zoeken wij een sponsorouder. Door schoolrapporten, foto’s en tekeningen die u krijgt en door de mogelijkheid om met ‘uw’ kind te schrijven blijft u op de hoogte van de ontwikkeling van het kind. We merken aan de kinderen dat het veel voor ze betekent om een sponsorouder of -familie in Nederland te hebben.

Joel

Joel is geboren in 2008. Zijn vader overleed in 2013 en zijn moeder overleed in 2017, beide aan een natuurlijke dood. Beide ouders stierven....

Lees meer

Jane

Jane is geboren in 2015. Haar ouders hebben 6 kinderen en zijn erg arm. Beide ouders zijn in leven, maar de situatie van het gezin....

Lees meer

John

John is geboren in 2007. Hij woont bij zijn grootouders. Z’n vader bracht hem naar zijn ouders toen John nog maar drie weken oud was en liet hem daar achter...

Lees meer

Nieuws

Wetenschapsruimte (38).jpg

Nieuwe wetenschapsruimte in gebruik genomen

Met behulp van verschillende vermogensfondsen mochten we een nieuwe wetenschapsruimte bouwen voor de leerlingen van de middelbare school. De lessen die hier gegeven worden zijn natuurkunde, scheikunde, biologie en landbouw.

Lees meer

Crowdfunding

Music school

Projecten

Er zijn altijd sponsorprojecten waar we geld voor proberen op te halen, want wensen en noden blijven er altijd in Oeganda.

Bekijk ze hier

Aanmelding email nieuwsbrief

Sluiten