Home

VAN KANSARM NAAR KANSRIJK, GEEF EEN KIND EEN KANS!

Kinderhulp Afrika is een christelijke charitatieve organisatie die sinds 1987 omziet naar de meest kwetsbare kinderen in Oeganda, de weeskinderen. We bieden deze kinderen onderwijs, onderdak, geestelijke en medische verzorging. We willen hen zien opgroeien tot gezonde verantwoordelijke individuen die kunnen voorzien in hun eigen noden, op elk gebied van hun leven.

Sponsor een kind

Dit is helpen op een heel persoonlijke manier, voor elk weeskind op ons project zoeken wij een sponsorouder. Door verslagen, foto’s en tekeningen die u krijgt en de mogelijkheid om met ‘uw’ kind te schrijven kunt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van ‘uw’ kind. 

Ik wil een kind sponsoren

Onze visie

Wij bieden de kinderen een veilige omgeving en voorzien ze van kwalitatief goed onderwijs zodat zij een kansrijke toekomst tegemoet gaan in de maatschappij. We willen de kinderen zien opgroeien tot gezonde verantwoordelijke volwassenen die kunnen voorzien in hun eigen levensbehoeften.

Lees meer

Corona

Hoe is het nu in Oeganda? Op de campus? Met de kinderen? U leest hier over de gevolgen van het virus. 
Nog nooit is de nood zo groot geweest… Nog nooit hebben we voor zo’n grote uitdaging gestaan. 

Vertel mij meer

Sponsor een kind! 

Sponsoren is helpen op een heel persoonlijke manier. Voor elk weeskind op onze school zoeken wij een sponsorouder. Door schoolrapporten, foto’s en tekeningen die u krijgt en door de mogelijkheid om met ‘uw’ kind te schrijven blijft u op de hoogte van de ontwikkeling van het kind. We merken aan de kinderen dat het veel voor ze betekent om een sponsorouder of -familie in Nederland te hebben.

Deborah

Deborah is geboren in 2008. Haar moeder leed onder psychische problemen. Zij voelde zich gedwongen het huis te verlaten en begon over straat te zwerven.

Lees meer

Catherine

Catherine is geboren in 2007. In oktober 2009 sloeg het noodlot toe, haar vader was een taxichauffeur en kreeg op die dag een zwaar ongeluk waar hij ter plaatse aan overleed.

Lees meer

Paul

Paul is geboren in 2008. Samen met zijn broer Patrick (die één jaar ouder is) leefde hij veelal op straat. De jongens zochten in het dorp waar ze woonden naar bruikbaar afvalmateriaal en naar restjes eten.

Lees meer

Crowdfunding

Huis Joshua & Mirjam

Bouw huis hoofd basisschool

Het hoofd van de lagere school, Joshua, woont niet op onze campus. Aangezien dit een vereiste is volgens de Oegandese wet, dienen we hier snel verandering in te brengen. Tevens is het een vervelende situatie....

Lees meer

Aanmelding email nieuwsbrief

Sluiten