go4africa

GO4Africa

Website Go4Africa2024

GO4Africa
Organiseer een fiets- of wandelroute en doe mee!

Op zaterdag 28 september gaan we fietsen en wandelen voor de kinderen in Oeganda! Er komen familiewandelingen, uitdagende wandeltochten, mooie fietsroutes, e-bike routes en routes voor racefietsers. Iedereen die meedoet laat zich sponsoren.

Organiseer een fiets- of wandelroute in jouw omgeving! 

Vorig jaar was het event alleen in Aalsmeer. Je kon 8 of 17 km wandelen en 35 of 80 fietsen. Wat zou het gaaf zijn als we Go4Africa op diverse plekken in het land kunnen organiseren. Om zo met elkaar geld in te zamelen voor de kinderen in Oeganda!

Om dit mogelijk te maken zoeken we mensen die rondom hun woonplaats of op een andere mooie plek een wandel- en/of fietstocht willen organiseren en hier bekendheid aan geven. Denk niet te groot. Als jij met je vriendengroep een tocht organiseert is dat fantastisch! En… wij nemen je werk zoveel mogelijk uit handen.

Wat verwachten we van jou?

  • Je stippelt een mooie wandel- of fietsroute uit. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van een bestaande route.  
  • Je nodigt mensen uit om samen met jou te gaan wandelen of fietsen.
  • Alle deelnemers laten zich sponsoren. Via supp.to kun je heel gemakkelijk sponsors werven. Wij zorgen voor de juiste pagina en link die je hiervoor kunt gebruiken.
  • Op zaterdag 28 september fiets of wandel je samen met anderen de route die jij hebt uitgekozen.

 Zet jij een mooie fiets- of wandelroute op de kaart voor Kinderhulp Afrika? 

Wij horen het graag!

Mail naar info@kinderhulp-afrika.nl. Of bel naar 0297-348552. Wij sturen je graag alle info toe om sportief in actie te komen voor de kinderen in Oeganda!

Sluiten