Bedrijf

Wat kan ik doen als ondernemer?

Als ondernemer kunt u het werk van Kinderhulp Afrika ondersteunen. Een mooie manier om maatschappelijk betrokken te zijn en verschil te maken in het leven van kinderen.

 Mogelijkheden:

1. Partner worden
Partners ondersteunen Kinderhulp Afrika vijf jaar lang voor minimaal € 1.000 per jaar. Met uw bijdrage waarborgt u continuïteit om kinderen zorg en scholing te geven.

Aanmelden

2. Projecten ondersteunen

Ook kunt u als ondernemer een concreet project ondersteunen. Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Projecten

Salaris van een leraar | € 1.500
Onze leraren zijn onmisbaar! Zij zijn een belangrijke schakel in de toekomst van een kind. Iedere dag gaan 1000 kinderen op onze campus naar school. Er is een basisschool en een middelbare school met vakopleiding. Deze duurt drie jaar. Kinderen specialiseren zich in houtbewerking, metselen, naaien, catering of elektra & solartechniek. Het jaarsalaris van een leraar is € 1.500.

Materiaal elektra & solartechniek | € 5.000
Steeds meer kinderen volgen de vakopleiding elektra & solartechniek. Een mooie opleiding met perspectief. Tijdens de studie krijgen de kinderen ook praktijkopdrachten. Hiervoor is materiaal nodig. De jaarlijkse kosten van het materiaal zijn € 5.000.

Studie voor een kind | € 6.000
Al onze kinderen gaan naar de basisschool en middelbare school. Helaas kunnen kinderen die goed kunnen leren niet altijd verder studeren. De kosten van een universitaire studie zijn hoog. Daarom hebben wij een studiefonds opgericht om hen een kans te geven. Een opleiding tot arts of gelijkwaardige studie is in totaal € 6.000.

Voetbalveld | € 8.000
De kinderen voetballen graag! Op het terrein is een voetbalveld, maar die zit vol hobbels en kuilen. Ook is de afwatering niet goed en ontbreken de doelen en lijnen. Om het veld speelklaar te maken is € 8.000 nodig. Daarnaast willen we een tweede voetbalveld aanleggen. Deze zal een belangrijke sociale functie hebben voor kinderen uit de omgeving.

Salaris 'vaders' en 'moeders' | € 15.000
Op onze campus wonen een aantal 'vaders' en 'moeders' die voor onze kinderen zorgen. Zij zijn een luisterend oor, zorgen voor structuur en geven de kinderen de liefde en aandacht die ze zo hard nodig hebben. Het totale jaarsalaris van alle 'vaders' en 'moeders' is € 15.000.

Een ambulance voor onze kliniek | € 25.000
Voor onze kliniek is met spoed een ambulance nodig. Helaas is de ambulance die we hadden total loss gereden. In noodgevallen rijden we nu met een personenauto in 50 minuten naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Met een ambulance is de rit slechts 15 minuten. Zolang we geen ambulance hebben, kost dat mensenlevens!

Sluiten