Sponsor een kind

Sponsor een kind

Sponsoren is helpen op een heel persoonlijke manier. Voor elk weeskind op onze school zoeken wij een sponsorouder.

Sponsoren is helpen op een heel persoonlijke manier. Voor elk weeskind op onze school zoeken wij een sponsorouder. Door schoolrapporten, foto’s en tekeningen die u krijgt en door de mogelijkheid om met ‘uw’ kind te schrijven blijft u op de hoogte van de ontwikkeling van het kind. We merken aan de kinderen dat het veel voor ze betekent om een sponsorouder of -familie in Nederland te hebben.

U kunt een sponsorkind op de volgende manieren ondersteunen:
-      voor € 55,00 per maand financiert u de volledige zorg voor een kind.
-      voor € 25,00 per maand zorgt u ervoor dat een kind naar school kan.
-      voor € 30,00 per maand zorgt u ervoor dat een kind onderdak, voeding en medische verzorging ontvangt.

Als u ervoor kiest om een kind voor € 55,- per maand te ondersteunen, bent u de enige sponsorouder van dit kind.
Bij ondersteuning van € 30,- of € 25,- per maand, zoeken wij een tweede sponsorouder voor het kind.

Klik op één van onderstaande foto’s voor meer informatie over de kinderen die nog geen sponsor hebben.

Ebenezer

Ebenezer is geboren in het land Burundi. Na het overlijden van beide ouders is Ebenezer bij z'n tante in Oeganda komen wonen, omdat er niemand anders in Burundi voor hem kon zorgen. Z'n tante heeft bij ons aangeklopt voor hulp met zijn scholing. Ebenezer zal bij ons beginnen in de eerste klas van de basisschool. Hij wil heel graag Engels leren. 

Lees meer

Topistar

Topistar is geboren in 2002 en gaat sinds de eerste klas van de basisschool bij ons naar school. Haar grootouders hebben haar opgevangen na het overlijden van haar ouders. Ze stierven beide aan de gevolgen van HIV/Aids. Topistar haar moeder overleed in 2002. Haar vader overleed in 2004.

Lees meer

Charles

Charles werd in 2001 geboren in Busana. Zijn vader overleed aan malaria. Tijdens de bevalling van Charles’ zusje, overleden zowel zijn moeder als zijn baby zusje. Sinds 2012 gaat Charles bij ons naar school. Hij heeft de gehele basisschool bij ons doorlopen en zit inmiddels in de 2de klas van de middelbare school. 

Lees meer
Sluiten