Sponsor een kind

Sponsor een kind

Sponsoren is helpen op een heel persoonlijke manier. Voor elk weeskind op onze school zoeken wij een sponsorouder.

Sponsoren is helpen op een heel persoonlijke manier. Voor elk weeskind op onze school zoeken wij een sponsorouder. Door schoolrapporten, foto’s en tekeningen die u krijgt en door de mogelijkheid om met ‘uw’ kind te schrijven blijft u op de hoogte van de ontwikkeling van het kind. We merken aan de kinderen dat het veel voor ze betekent om een sponsorouder of -familie in Nederland te hebben.

U kunt een sponsorkind op de volgende manieren ondersteunen:
-      voor € 55,00 per maand financiert u de volledige zorg voor een kind.
-      voor € 25,00 per maand zorgt u ervoor dat een kind naar school kan.
-      voor € 30,00 per maand zorgt u ervoor dat een kind onderdak, voeding en medische verzorging ontvangt.

Als u ervoor kiest om een kind voor € 55,- per maand te ondersteunen, bent u de enige sponsorouder van dit kind.
Bij ondersteuning van € 30,- of € 25,- per maand, zoeken wij een tweede sponsorouder voor het kind.

Klik op één van onderstaande foto’s voor meer informatie over de kinderen die nog geen sponsor hebben.

Ronald

Ronald is geboren in 2010. Ronald ging naar school toen hij 4 jaar oud was, maar toen hij 6 jaar was overleed zijn moeder aan hepatitis B. Hierdoor stopte Ronald met zijn scholing. In het jaar daarop overleed ook zijn vader aan dezelfde ziekte. Zijn broer is een motor koerier, met zijn inkomsten onderhoud hij het gezin. 

Lees meer

Precious

Precious is geboren in 2011. Precious leefde een normaal leven, totdat haar vader in 2015 een hartaanval kreeg. Hij heeft het niet overleefd. Precious woonde met haar moeder in een huur huis. Toen de eigenaar zijn huurde wilde ontvangen, kon haar moeder het niet betalen. Ze werden uit het huis gezet. 

Lees meer

Tito

Tito is geboren in 2009. Bij zijn geboorte kwamen zijn ouders erachter dat ze beide HIV positief waren. Ze beschuldigden elkaar van de ziekte en uiteindelijk leidde dit tot een scheiding. Tito en zijn oudere broer bleven bij hun vader wonen. Hij was timmerman. In 2015 kreeg hij longproblemen.

Lees meer
Sluiten