Kom in actie

Wordt deel van ons winnende team

Helpen kan op vele manieren. We staan altijd open voor leuke actie’s!

Helpen kan op vele manieren. We staan altijd open voor leuke sponsor actie's!
Gebruik je talent en zet een leuke actie op! Je kan heel makkelijk hier een online geefactie opzetten en je laten sponsoren door anderen.

Andere mogelijkheden om in actie te komen zijn:

Basisscholen

Voor Nederlandse basisscholen hebben wij een speciale leswijzer ontwikkeld. Dit maakt het voor leraren makkelijk om op een basisschool een projectweek te organiseren.

Lees meer

Kerken

Wilt u als kerk Kinderhulp Afrika ondersteunen? Wij bespreken graag met u een specifieke bestemming voor uw bijdrage indien gewenst. Ook voor de zondagschool kinderen hebben wij leuke ideeën klaar liggen. 

Lees meer

Bedrijven

Als ondernemer kunt u het werk van Kinderhulp Afrika ondersteunen. Een mooie manier om maatschappelijk betrokken te zijn en verschil te maken in het leven van kinderen.

Lees meer

Vrijwilliger

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen met een hart voor kansarme kinderen in Afrika. Wij kunnen je hulp gebruiken! Er is een fantastisch team in Oeganda dat de kinderen begeleidt en verzorgt en jouw bijdrage is van harte welkom!

Lees meer

Ga mee op reis

Ga mee op een geweldige reis naar Oeganda! Bezoek de kinderen op het project en zie de schoonheid van dit prachtige land.

Lees meer

Doneren

Een gift kan het verschil maken in het leven van een kind! Ieder bedrag is welkom! Kinderhulp Afrika draait volledig op giften en we zijn dankbaar voor alle ondersteuning die we krijgen.

Doneer
Sluiten