Jubileumreis 2023

Jubileumreis

Groepsreis naar Oeganda

In maart 2024 organiseren we een groepsreis naar Oeganda! De exacte datum volgt nog. Tijdens deze reis zult u ontdekken waarom Oeganda ook wel 'de Parel van Afrika' wordt genoemd! U brengt een bezoek aan ons project, u leert de lieve kinderen kennen, u kunt uw sponsorkind ontmoeten (als u die heeft) en een fantastische safari beleven! Kortom een reis om nooit meer te vergeten! 

Programma

Dag 1. We vertrekken om 11.00 uur vanaf Schiphol met een rechtstreekse vlucht van de KLM naar Entebbe, waar we om 22.30 uur aankomen. We reizen door naar het nabijgelegen hotel ViaVia, dat een prachtige tuin heeft.

Dag 2. We brengen een bezoek aan de prachtige botanische tuinen van Entebbe aan de oevers van het Victoriameer. Deze tuinen vol flora en fauna zijn een fantastische bezienswaardigheid die we niet mogen missen.

kinderenDag 3. Vandaag gaan we richting Namugongo. Onderweg bezoeken we de levendige craftmarkt in Kampala, waar u de leukste souvenirs en prachtige kunstwerken kunt kopen. In ons hotel schuiven we aan voor een heerlijk diner.

Dag 4. In de ochtend brengen we een bezoek aan het museum Martrys Shrine, een indrukwekkend bezoek dat veel inzicht geeft over een stukje historie van het land. In de middag ontvangt u een uitgebreide rondleiding over de campus en maakt u kennis met de vele kinderen, waaronder uw sponsorkind!

Dag 5. We maken een dagtocht naar de stad Jinja. Jinja ligt ongeveer 60 km van Kampala. We gaan daar een bezoek brengen aan de oorsprong van de Nijl en maken daar een boottocht over het Victoriameer. ’s Avonds gaan we heerlijk uit eten en hebben we een Mongolische avond in Kabira.

Dag 6. Samen met uw sponsorkind maakt u zich op voor een bijzondere ervaring; een bezoek aan de evenaar. Onderweg komen we langs een leuke markt en ’s avonds gaan we samen met de kinderen uit eten in een gezellig restaurant.

Dag 7. In de ochtend beleven we een echte Oegandese kerkdienst. In de middag is het tijd om afscheid te nemen van uw sponsorkind. We vertrekken richting Entebbe waar we in de middag heerlijk zullen genieten van een rustige middag aan het zwembad van een mooi hotel. Mocht u niet mee gaan op safari, dan vertrekt u vanuit hier naar het vliegveld, waar uw KLM vlucht om 23.30 uur weer richting Nederland vertrekt.

Dag 8. We gaan vandaag al vroeg op pad; op safari naar één van Oeganda’s mooiste wildparken met een overweldigende waterval: Murchison Falls. Onderweg gaan we in Ziwa Rhino Wildlife Ranch op zoek naar de witte neushoorn, die nergens anders in Oeganda te spotten is. Na de lunch zullen we verder rijden naar het Nationaal Park waar we later die dag een bezoek zullen brengen aan de top van de prachtige waterval.

safari land cruiserDag 9. ’s Morgens vroeg gaan we op safari, waar we oog in oog zullen staan met o.a. olifanten, giraffen en vele andere wilde dieren. In de middag genieten we van een heerlijke boottocht over de rivier de Nijl en varen we richting de indrukwekkende waterval, terwijl we krokodillen en nijlpaarden volop in het water zullen spotten.

Dag 10. Na het ontbijt maken we nog een laatste safari in het nationaal park, waarna we weer richting Entebbe zullen gaan. ’s Avonds gaan we nog heerlijk uit eten, voordat we om 23.30 uur in het vliegtuig richting Nederland vliegen.

Dag 11. Om 7.00 uur ’s ochtends komen we aan op Schiphol en zijn we weer terug in Nederland. U kunt terug kijken op een onvergetelijke reis. De kinderen in Oeganda en Oeganda zelf zullen voor altijd een speciale plaats in uw hart hebben.

Kosten

De kosten van de reis komen op € 2495,- per persoon* op basis van een tweepersoonskamer. Deze prijs is inclusief retourvlucht van Amsterdam naar Entebbe (KLM), transfer tussen de luchthaven en het hotel en v.v. in Oeganda, vervoer tijdens de gehele reis, maaltijden (i.v.m. lokale omstandigheden is het moeilijk rekening te houden met specifieke dieet wensen), overnachtingen in het hotel, bezoek en entree aan de Nationale Parken plus overnachtingen in de lodges, safari game drives en overige entreegelden. Voor een 1-persoonskamer geldt een toeslag.

Het is ook mogelijk de reis zonder safari te boeken. De kosten zijn dan € 1895,- per persoon* op basis van een tweepersoonskamer. 

Niet in de prijs inbegrepen: Visa ($ 50), inentingskosten van vaccinaties en prevenctieve malariamedicatie, reisverzekering en annuleringsverzekering (verplicht), vervoerskosten van en naar Schiphol, overige kosten zoals, paspoort, snacks, alle dranken die genuttigd worden in het hotel (uitgezonderd door ons ingekocht drinkwater) en telefoonkosten.

*onder voorbehoud van koerswisselingen en verhoging van ticketkosten

Aanmelden

Leest u voordat u zich aanmeldt de aanvullende informatie en voorwaarden goed door. 

Aanmelden

NB de gehele reis is onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen. 

Sluiten