Reis najaar 2022

Zodra het mogelijk is, hopen wij weer een groepsreis te organiseren naar Oeganda.
Dit zal niet eerder zijn dan het najaar van 2022.

Om u een idee te geven van deze reis, geven wij u het volgende reisprogramma ter voorbeeld.  

Reisprogramma

Dag 1 We vertrekken op donderdag. Deze eerste dag staat in het teken van reizen. We vertrekken vandaag per vliegtuig van Schiphol naar Entebbe.

Vera.jpgDag 2 Vrijdag. Aankomst op het vliegveld in Entebbe. Per bus reizen we naar het hotel in Namugongo. We genieten in de tuin van het hotel van de lunch en nemen de tijd om op te frissen en te settelen in het hotel. Tweede helft middag vertrekken we naar het project, waar u kennis maakt met de kinderen en waar we zullen genieten van een heerlijke avondmaaltijd.

Dag 3 Zaterdag. Vandaag een uitgebreide rondleiding over het project in Namugongo. In de middag brengen we een bezoek aan de prachtige waterval Ssezibwa Falls en brengen we een bezoek aan het Martyrs Shrine, wat inzicht geeft over een stukje historie van het land. Een indrukwekkend bezoek.

Dag 4 De zondagochtend om 10 uur gaan we naar de kerkdienst op het project. Mocht u sponsorouders zijn, dan kunt u de middag besteden met uw sponsorkind, u kunt eventueel met hen een bezoek brengen aan de plaatselijke markt of aan Kampala.

ChimpanseeDag 5 Maandag. We gaan vandaag al vroeg op pad; op safari naar Kibale Forest National Park, één van de mooiste en aantrekkelijkste regenwouden van Oeganda. We lunchen in het mooie plaatsje Fort Portal en reizen door naar onze lodge in Kibale Forest National Park waar we ’s avonds dineren.

Dag 6 Dinsdag. ‘s morgens ontbijten we al vroeg en gaan we op wandelsafari in het nationale park wat bekend staat om z’n grote groepen chimpansees. Een fantastische mogelijkheid om deze dieren in hun natuurlijke leefomgeving te bewonderen. Na de lunch brengen we een bezoek aan de lokale gemeenschap tijdens een community tour en swamp walk.

Dag 7 Woensdag vertrekken we naar Queen Elizabeth National Park. Onderweg daar naar toe brengen we een bezoek aan de Crater Lakes en picknicken we op de evenaar. Bij aankomst in het Nationaal Park genieten we van een korte safari richting onze 2 uur durende bootsafari op het Kazinga kanaal. Na onze boottocht genieten we van een safari richting onze lodge, waar we ’s avonds dineren en zullen overnachten.

safari land cruiser.jpgDag 8 Donderdag. ’s Morgens gaan we weer vroeg op pad voor een game drive safari, s morgens vroeg is het tijdstip van de dag waar de dieren het meest actief zijn. We hopen prachtige wilde dieren te spotten. Na afloop van de safari, zullen we terug rijden naar Namugongo, waar we rond 20 uur ’s avonds weer verwachten aan te komen.

Dag 9 Vrijdag. ‘s Morgens gaan we naar de craftmarkt in Kampala om wat inkopen te doen en/of nog wat interessante plaatsen in de omgeving te bezoeken. ’s Middags gaan we voor de laatste maal naar het project, waar we afscheid zullen nemen van de kinderen. De kinderen zullen ’s avonds nog een prachtige Afrikaanse feestavond voor ons organiseren.

Dag 10 Zaterdag. We verlaten het hotel om 10.00 uur en gaan richting Entebbe we bezoeken daar de prachtige Entebbe Wildlife Center, vanwaar we naar een hotel gaan in Entebbe. We kunnen in het hotel zwemmen en relaxen voordat we daar het diner gebruiken. Daar vandaan vertrekken we naar het vliegveld en beginnen we aan onze reis terug naar Nederland.

Dag 11 Zondag. We landen weer op Schiphol. U kunt terug kijken op een onvergetelijke reis! De kinderen in Oeganda en Oeganda zelf zullen voor altijd een speciale plaats in uw hart hebben.


Kosten

De kosten voor deze reis komen ongeveer rond tussen de € 2200,- en € 2500,- per persoon. 


Interesse?

Heeft u interesse om eventueel mee te gaan met een reis en wilt u op de hoogte gehouden worden? Laat hieronder uw gegevens achter en wij houden u geheel vrijblijvend op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de reis.

Sluiten