Kom je naar de Open Dag?

Kom je naar de Open Dag?

Open Dag website breed

Hapje & drankje, mooie verhalen én live verbinding met Oeganda

We zijn verhuisd! Daarom zetten we op zaterdag 2 maart de deuren van ons nieuwe kantoor in Aalsmeer open om jou te ontmoeten! Tussen 14.00 en 17.00 uur ben je van harte welkom. Je kunt binnenlopen wanneer je wilt! 

Hapje en drankje
Geniet deze middag van een hapje en drankje en beleef Oeganda van dichtbij. We laten je mooie beelden zien van onze basisschool en middelbare school, en de kinderen die we samen met onze sponsorouders en donateurs mogen helpen.

Verhalen met impact
Ook komen een aantal oud-studenten aan het woord in een aantal video's. Je kunt je nauwelijks voorstellen vanuit welke bizarre omstandigheden zij komen. Geen vader, geen moeder, geen familie die voor hen kon zorgen. Toch was er iemand die naar hen omzag en hen naar onze campus in Oeganda bracht. Zij vertellen hoe hun leven vanaf dat moment veranderde. Ze ervaarden de liefde, ze gingen naar school, volgden een opleiding of gingen zelfs naar de universiteit. Nu hebben zij een mooie baan, een gezin, hun leven is compleet veranderd. Die verhalen willen we met jou delen! Van kansarm naar kansrijk. 

Live verbinding met Oeganda
Tijdens de Open Dag is er om 14.45 en 16.15 uur een live verbinding met Allan uit Oeganda. Allan is een van onze medewerkers in Oeganda en is nauw betrokken bij de sponsorkinderen. Hij zal meer over de kinderen en zijn werk vertellen! En... er is gelegenheid om al je vragen aan hem te stellen. Er is wel een klein voorbehoud. Het gesprek kan alleen doorgaan als de internetverbinding op dat moment goed is. Want dat is niet altijd het geval in Oeganda...

Hopelijk zien we je op zaterdag 2 maart! We vinden het leuk als je vrienden en bekenden meeneemt.

Ons nieuwe adres is: Zwarteweg 121, 1431 VL Aalsmeer. 

Meld je aan!

Zou je je vooraf even aan willen melden? Dat kan via onderstaande button. 

Aanmelden Open Dag

Sluiten