Kosten

Kosten

De kosten voor je verblijf is afhankelijk van het aantal nachten dat je verblijft.
Je ticket naar Entebbe boek jezelf. Je mag zelf kiezen welke vliegmaatschappij je hiervoor neemt.

Voor verblijf langer dan 3 weken: 
De basisprijs waar je mee moet rekenen is € 250,-. Hiervoor zorgen wij dat je opgehaald en terug gebracht wordt naar het vliegveld en hiermee betalen we de Nederlandse begeleiding ter plaatse. Verblijf in het gastenverblijf kost € 10,- per persoon per nacht.

Rekenvoorbeeld: Je gaat bijvoorbeeld voor 4 weken naar ons project, de kosten hiervoor zijn € 250 + (28 nachten x € 10,-) = € 530,-

Voor verblijf korter dan 3 weken:
Voor een verblijf korter dan 3 weken betaal je € 15,- per persoon per nacht. Tevens is er de mogelijkheid dat we je ophalen én wegbrengen naar het vliegveld. De kosten hiervoor zijn totaal € 100,- per auto (retour). Dit is een totaalbedrag per auto, er kunnen maximaal 4 personen mee. In geval van 4 personen, zijn de kosten voor het vervoer van én naar het vliegveld dus € 25,- per persoon. Mocht je met meer personen komen, dan hebben we ander vervoer. Neem hiervoor contact met ons op.

Wil je als gezin met kinderen ons project bezoeken? Dan maken we een aparte berekening voor je. Neem hiervoor contact met ons op.

Sluiten