Studiefonds

Geef hen een kansrijke toekomst

De basis voor een kansrijke toekomst, is een goede opleiding. Dit is dan ook de drive waarmee we de circa 1000 kinderen die onze campus bezoeken elke dag met enthousiasme onderwijzen. Elke dag staan onze 80 leraren klaar om deze kinderen te ontvangen, op zowel de basisschool, middelbare school en onze vakopleidingen. 

Het is onze droom om elk kind te zien afstuderen met de juiste diploma's en certificaten, voor een goede positie op de arbeidsmarkt.

Om te kunnen voorzien in alle studiekosten hebben we uw hulp nodig. We willen u vragen bij te dragen aan ons studiefonds, waar we onze (vak-)leraren en studiekosten voor kinderen uit betalen die hier zelf niet de middelen voor hebben. 

Een derde doel wat we financieren uit het studiefonds zijn "beurzen" voor onze “grade A” studenten, deze studenten presteren in de top 5 van hun jaar en bezitten de kwaliteiten om door te studeren aan de universiteit. We zouden hen graag de mogelijkheid willen bieden door te studeren.

Hoe u kunt bijdragen:
Via onderstaande link kunt u donateur worden voor een vast bedrag per maand. U bent vrij hier een bedrag in te vullen wat u kunt missen. Ter indicatie, de opleidingskosten voor een kind op onze campus bedraagd € 25,- per maand. 

Bedrijven:
Daarnaast hebben we een specifieke actie voor bedrijven, bedrijven die graag hun passie door willen geven aan de volgende generatie in Oeganda. Zouden jullie de kosten voor een vakleraar, of een deel hiervan, voor jullie rekening willen nemen? Deze kosten zijn € 120,- per maand. 

Met uw gift geeft u een kind een kansrijke toekomst.

Ja ik wil doneren

Sluiten