Solar buitenverlichting

Solar Buitenverlichting

De energieprijzen rijzen de pan uit! Toch zien we kansen. In Oeganda schijnt elke dag de zon! Daarom willen we investeren in solar-apparaten en zonnepanelen op onze campus. Ook kijken we naar andere mogelijkheden om energie te besparen door het vervangen van apparatuur. Ons doel: 30% besparen op de energiekosten! 

Excerpts (4)Een eerste stap: 40 solar lantaarnpalen
Een eerste energieproject is afgerond. 25 solar lantaarnpalen zijn vervangen door de 75 lantaarnpalen die er stonden, daarnaast hebben we 15 extra lantaarnpalen kunnen plaatsen. Dit levert maar liefst een besparing van € 2.500 per jaar op!

Nog eens 50 solar lantaarnpalen nodig
De eerste 40 lantaarnpalen verlichten de helft van ons terrein. Om het gehele terrein te kunnen verlichten moeten nog eens 50 solar lantaarnpalen worden aangebracht. Omdat deze lantaarnpalen zuiniger zijn, kunnen we ook ’s nachts het licht laten branden. Dit is belangrijk om de veiligheid van onze kinderen te waarborgen. 

Uw gift voor het solarproject
Helpt u mee om 50 solar lantaarnpalen te plaatsen? Een gift kunt u overmaken via onderstaande button.
Tip: wanneer u de energiekorting van € 190 kunt missen, dan zou het geweldig zijn als u deze doneert aan het energieproject in Oeganda.

Kosten

De totale kosten voor 50 solar lantaarnpalen zijn inclusief installatie: € 10.122,-
De kosten voor één lantaarnpaal zijn € 200,-. Helpt u mee?

Donatie

Sluiten