Noodfonds

Noodfonds

Op dit moment is het stil op de campus. Geen spelende kinderen en blije gezichten. Al meer dan anderhalf jaar kunnen de kinderen niet naar school. Vanwege corona zijn alle scholen gesloten.

foto briefOok voor onze inkomsten in Oeganda heeft dat grote gevolgen. Naast onze sponsorkinderen bezoeken ook andere kinderen de school. Zij betalen schoolgeld, dat nu is weggevallen. Het is overleven. Onze medewerkers hebben salaris nodig. We hebben al veel bezuinigd, maar nu is de bodem van het noodfonds echt in zicht. Ons hart huilt. Ingrijpen is nodig!

Straks gaan de scholen weer open. We maken ons zorgen. Wie staat er voor onze kinderen klaar? Wie sluit hen in de armen? Onze 100 medewerkers willen niets liever, zij zien ernaar uit om onze kinderen te zien. We moeten nog een korte tijd overbruggen.

Laten we er alstublieft met elkaar voor zorgen dat wij onze medewerkers kunnen doorbetalen. Doen we dat niet, dan zijn er over enkele maanden geen leraren en koks meer. Niemand die voor onze kinderen zorgt.

Er is nog € 40.000 nodig om te kunnen overleven.

Helpt u mee om voor onze kinderen te blijven zorgen?

Doneer nu


Door een gift te geven aan het noodfonds draagt u bij aan:

Noodfonds

Lees meer

Hoe gaat het met de kinderen?

Lees meer

Ik sponsor al een kind, waarom dan toch een noodfonds?

Lees meer
Sluiten