Kinderopvang & kleuterschool

Samaritan Day Care & Kindergarten

In het Samaritan Day Care & Kindergarten (SAM) dragen wij zorg voor kwetsbare en kansarme kinderen van 6 maanden tot 6 jaar. We ontwikkelen de vroege educatieve en sociale vaardigheden van elk kind binnen een gezonde en stimulerende omgeving in onze speciaal gebouwde voorzieningen. Hun ouders - vaak kwetsbare jonge alleenstaande moeders - krijgen de kans om te werken of een opleiding te volgen terwijl wij voor hun kind zorgen gedurende de dag.

Ons kinderdagverblijf biedt individuele verzorging, gezonde maaltijden en een scala aan ontwikkelingsactiviteiten die zijn afgestemd op de behoeften van elk kind, inclusief educatieve spelletjes en vroeg lezen.

De kleuterschool biedt dezelfde individuele zorg en legt daarnaast de nadruk op de voorbereiding op de overgang naar de lagere school.

De ondersteuning die we bieden aan kwetsbare jonge moeders en hun kinderen zal hen helpen een gezond en stabiel gezin op te bouwen waarin elk lid en beide generaties de kans krijgen om hun potentieel te ontwikkelen en te ontsluiten.

Lees ons laatste verslag (Engels) hier over de ontwikkelingen bij SAM. 

Wilt u specifiek een donatie doen voor SAM? Dat kan! Via onderstaande donatiebutton.

Donatie

Sluiten