Uganda reis

 30 jaar Kinderhulp Afrika 

Ga mee op reis van 18-28 oktober 2017!

 

Deze jubilea willen we vieren op zaterdag 21 oktober 2017 met een feestelijke bijeenkomst op ons project in Namugongo. Er zal dan een officiële opening plaatsvinden van de nieuwe lagere school en het nieuwe Nafasi babyhuis.

Van 18-28 oktober 2017 organiseren wij een speciale reis naar Uganda waar u naast het bezoek aan het project en de kinderen ook nog de mogelijkheid krijgt om iets van het mooie Uganda te zien, door bijvoorbeeld mee te gaan met een drie daagse safari.

 


 

Dag 1 Wo. 18 okt. We vertrekken om 10.45 uur vanaf Schiphol met een rechtstreekse vlucht van de KLM naar Entebbe, waar we om 22.20 uur aankomen. Per bus reizen we naar het hotel in Namugongo. De reistijd naar Namugongo is ± 90 minuten.

Dag 2 Do. 19 okt. Vandaag een uitgebreide rondleiding over het project in Namugongo en maakt u kennis met de vele kinderen. Daarnaast brengen een bezoek aan het Martyrs Shrine, wat inzicht geeft over een stukje historie van het land.

Dag 3 Vr. 20 okt. Vandaag maken we een dagtocht naar de stad Jinja. Jinja ligt ongeveer 60 km van Kampala. We gaan daar een bezoek brengen aan de oorsprong van de Nijl en maken daar een boottocht over het Victoriameer. ’s Avonds gaan we heerlijk uiteten in een gezellig wokrestaurant in Kampala.

Dag 4 Za. 21 okt. De grote dag. Er zijn de hele dag festiviteiten op het terrein van Children’s Welfare Mission. Laat u verrassen door de Ugandese feestvreugde.

Dag 5 Zo. 22 okt. De zondagochtend om 10 uur gaan we naar de kerkdienst op het project. Mocht u sponsorouders zijn, dan kunt u de middag besteden met uw sponsorkind, u kunt eventueel met hen een bezoek brengen aan de plaatselijke markt of aan Kampala.

Dag 6 Ma. 23 okt. We gaan vandaag al vroeg op pad; op safari naar één van Uganda’s mooiste wildparken met een overweldigende waterval: Murchison Falls. We nemen een kijkje bovenaan deze prachtige waterval. We verblijven in één van de mooiste lodges en genieten van het heerlijke zwembad, de rust en het prachtige uitzicht.

Dag 7 Di. 24 okt.
’s Morgens vroeg gaan we op safari, waar we oog in oog zullen staan met o.a. olifanten, giraffen en vele andere wilde dieren. In de middag gaan we de Murchison waterval van de onderkant bekijken doormiddel van een heerlijk boottocht. Deze boottocht gaat over de rivier de Nijl, waar we o.a. krokodillen en natuurlijk heel veel nijlpaarden zullen zien en kunnen genieten van de prachtige natuur.

Dag 8 Wo. 25 okt. We genieten nog even van het park en vertrekken dan weer richting Namugongo, terug naar het hotel waar we ook het diner zullen hebben.

Dag 9 Do. 26 okt. ’s Morgens gaan we naar de craftmarkt in Kampala om wat inkopen te doen en/of nog wat interessante plaatsen in de omgeving te bezoeken. ’s Middags gaan we voor de laatste maal naar het project, waar we afscheid zullen nemen van de kinderen. De kinderen zullen ’s avonds nog een prachtige Afrikaanse feestavond voor ons organiseren.

Dag 10 Vrij. 27 okt. We verlaten het hotel om 10.00 uur en gaan richting Entebbe we bezoeken daar de prachtige botanische tuinen, vanwaar we naar een hotel gaan in Entebbe. We kunnen in het hotel zwemmen en we gebruiken daar het diner. Om 21.00 uur gaan we naar het vliegveld, waar vandaan om 23.40 uur ons vliegtuig vertrekt naar Schiphol.

Dag 11 Zat. 28 okt. Om 6.55 uur komen we aan op Schiphol met KL0535 uit Kigali en zijn we weer terug in Nederland. U kunt terug kijken op een onvergetelijke reis. De kinderen in Uganda en Uganda zelf zullen voor altkijd een speciale plaats in uw hart hebben.

 


 

Prijzen:
De prijs van deze 11 daagse reis bedraagt max. € 2.000,- per persoon op basis van een tweepersoonskamer inclusief visa, vliegreis (KLM), transport in Uganda, hotel, maaltijden (vol pension), safari en entreegeldparken etc. U kunt dezelfde reis ook zonder safari boeken (in plaats daarvan 3 dagen hotel en maaltijden, activiteiten zelf in te vullen) max. € 1.600,- (e.e.a. afhankelijk van de koers van de Ugandese Shilling). Toeslag voor een éénpersoonskamers bedraagt € 200,- voor de reis inclusief safari of € 100,- voor de reis exclusief safari. Wijzigingen aan dit programma voorbehouden.

Aanvullende informatie:
Klik hier voor aanvullende informatie over de reis.

Aanmelden:
Heeft u interesse in deze reis? Vul het aanmeldingsformulier in en stuur deze per post of email info@kinderhulp-afrika.nl retour. Bent u niet in de gelegenheid om het formulier te printen? Vul dan dit formulier online in en wij sturen u het aanmeldingsformulier toe!

 


 

Reageren is niet mogelijk