Ga mee op reis

Bouw mee aan schaduw!

Van donderdag 14 maart tot vrijdag 22 maart willen we met een bouwteam naar Oeganda. We denken aan een team van maximaal 8 personen man/vrouw. De kosten van deze reis bedraagt € 1000,- incl. ticket, vervoer, overnachtingen, maaltijden en  nog een gezellig uitstapje.

Wat willen we doen?
Bij de meisjesslaapzaal in Namugongo moet een schaduwhut gebouwd worden. Het is belangrijk dat de meisjes niet te lang in de brandende zon verblijven. Oeganda ligt op de evenaar, wat betekent dat de zon gevaarlijk fel is.

De hut is een lange gekoesterde wens. Overdag voor de schaduw en ’s avond een plek om bij elkaar te kunnen zitten. Jij kan deze lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan!

Hoe gaan we het doen?
* Samen met je reisgenoten verzamelen we genoeg geld om deze hut te bouwen. De totale bouwkosten zijn begroot op € 5000,-.
* Wij zullen ervoor zorgen dat bij aankomst alle benodigde bouwmaterialen klaarliggen, zodat we bij aankomst in Oeganda gelijk aan het werk kunnen om de hut (incl. banken en tafels) te kunnen bouwen en we krijgen ook nog wat Oegandese hulp.
*Als de klus geklaard is, zullen we erop uittrekken en lekker ontspannen.
* Tijdens de reis is er uiteraard gelegenheid om je sponsorkind te ontmoeten en tijd met hem/haar door te brengen.

Kosten
De kosten voor de reis zijn € 1000,-. Dit is inclusief ticket, accommodatie, vervoer, maaltijden en een gezellig uitstapje. Exclusief visum, inentingen en zelf gemaakte kosten.

Voorwaarden
* Je bent minimaal 18 jaar
* Je hebt enig kluservaring en wil de handen uit de mouwen steken

Heb jij zin om die schaduwhut met banken en tafels met elkaar te realiseren? En durf je de uitdaging aan om mee te helpen dat bedrag van € 5000,- bij elkaar te brengen? Geef je dan nu op voor deze fantastische reis!

Meer info of vragen?
Mail naar vincent@kinderhulp-afrika.nl

Reageren is niet mogelijk