Een tweede volleybalveld

Het eerste volleybalveld is in 2018 gerealiseerd! Hartelijk dank voor alle giftgevers die dit mogelijk hebben gemaakt! Dit volleybalveld is één van de vier velden die we gaan maken. Waarom vier? Lees hieronder meer over.

De afgelopen jaren hebben de leerlingen van onze school keer op keer bewezen een ster te zijn in volleybal. Ze winnen een tal van wedstrijden en spelen in de top van de nationale kampioenschappen in Oeganda. In 2015 speelden ze mee om hun land te vertegenwoordigen in Kenya en in 2016 waren ze uitgenodigd om dat te komen doen in Italië en in 2017 in Nederland. Helaas was het wegens gebrek aan financiën niet mogelijk hier aan mee te doen. Volleybal is heel belangrijk voor hen en we vinden het belangrijk dat de leerlingen een goede lichamelijke conditie hebben door te sporten.

Het sportveld zal ook gebruikt worden door andere scholen. Er worden hier wedstrijden gehouden op nationaal niveau. Er zullen vele leerlingen van onze school, maar dus ook van andere scholen van profiteren.

Het is bewezen dat als kinderen veel sporten, ze op school beter presteren. Daarnaast is het voor deze getraumatiseerde kinderen ook goed om te zien dat ze in staat zijn dingen te bereiken. Het verhoogt de eigenwaarde en het helpt bij het verwerken van hun trauma’s.

We hebben op school meer dan 800 leerlingen. Eén veld is niet genoeg. Daarom is het ons doel om 4 velden te realiseren.

Kosten
Totaal kosten van het aanleggen van één volleybalveld is € 4989,-. In 2018 is het eerste volleybalveld aangelegd, er zijn nog 3 velden nodig. De totale kosten hiervan bedragen € 14.967,-. Bekijk hier de gehele begroting. We sparen per veld en sparen op dit moment voor het tweede veld! Helpt u mee?

Vul in de donatiemodulen bij opmerkingen in voor welk project u doneert,
zodat wij uw bijdrage aan het gewenste project kunnen besteden. 

Reageren is niet mogelijk