Brandbeveiliging

Onlangs zijn er in een school in Oeganda (niet bij ons) veel kinderen omgekomen door een grote brand die was uitgebroken in de slaapzalen. De hoofdoorzaak: geen water om te blussen en tralies voor de ramen. De kinderen zaten als ratten in de val. Vreselijk! Dat mag nooit bij ons gebeuren!

Wij willen dat onze kinderen veilig zijn. We hebben direct actie ondernomen en inmiddels zijn alle tralies voor de ramen weggehaald. Ook wíj moeten zorgen dat we genoeg water hebben om te blussen. Dit houdt in dat we de wateropslagcapaciteit met 10.000 liter moeten verhogen. Daarnaast moet er een leidingstelsel worden aangelegd en moeten er veel brandslangen en meer schuimbrandblussers komen. Veel werk en veel geld, maar zo belangrijk! Totale kosten: € 14.630,- Klik hier voor de calculatie.

Het is weer veel extra geld, maar een veilige slaapplaats voor onze kinderen willen we allemaal. We zien het als een belangrijke investering in veiligheid!

Wilt u ons helpen dit geld bij elkaar te brengen zodat we zo snel mogelijk kunnen beginnen? Hoe eerder, hoe beter! Elk bedrag helpt mee! Groot of klein!

Doneren kan via onderstaande button of via bankoverschrijving naar IBAN 5066 t.n.v. St. Kinderhulp Afrika. Dank u wel voor uw gift!


  • Klik hier voor de calculatie

Fire Water Plan

Reageren is niet mogelijk