Vrijwilliger

VrijwilligersWil jij stage lopen of je als vrijwilliger inzetten op ons project in Uganda?
Wij zijn ontzettend blij met jouw hulp!

We hebben een partnerschap met Doingoood volunteer work. Heb je interesse in het doen van vrijwilligerswerk of om stage te lopen op ons project dan kun je hiervoor terecht op de website van Doingoood volunteer work voor meer informatie en om je aan te melden.

Doingoood volunteer work verzorgt de werving, selectie, voorbereiding en begeleiding van alle vrijwilligers van ons project in Uganda. Jouw gehele verblijf als vrijwilliger/ stagiair wordt door Doingoood volunteer work zorgvuldig georganiseerd en begeleid.

Om je aan te melden als vrijwilliger of voor een stage volg je de volgende stappen:
– Klik hieronder op de link “Ik wil meer weten over vrijwilligerswerk/ stage lopen op het project in Uganda”
– Meld je aan voor de gratis en vrijblijvende informatie bijeenkomst van Doingoood. Dit is de eerste (verplichte) stap in de procedure, maar verplicht      nog tot niets.
– Na de bijeenkomst kan je je definitief aanmelden voor stage of vrijwilligerswerk. Op de website van Doingoood vind je verdere informatie over de        procedure.

Klik hier voor meer informatie over vrijwilligerswerk/ stage lopen op het project in Uganda!

Ben je een sponsorouder en wil je een bezoek brengen aan het project/ je sponsorkindje? Neem dan rechtstreeks contact met ons op voor de mogelijkheden.

Reageren is niet mogelijk